Στο εργαστήριό μας, το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο από κάθε άποψη πρότυπο διαγνωστικό κέντρο.

Στόχος μας ήταν η άμεση εξυπηρέτηση τακτικών και επειγόντων περιστατικών με παροχή υψηλής ποιότητας διαγνωστικών εξετάσεων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις εξετάσεις πρόληψης.

Σήμερα μετά από 15 χρόνια προσπάθειας και εξέλιξης πιστεύουμε ότι πετυχαίνουμε το στόχο μας. Το όραμα μας δεν τελειώνει. Παίρνοντας δύναμη από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, συνεχίζουμε να δημιουργούμε.

Σημαντικοί σταθμοί σε αυτή την προσπάθεια είναι:

2006: χρήση τεχνολογιών αιχμής και εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών παγκοσμίως σε όλο το φάσμα της ακτινοδιαγνωστικής

2014: ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση στη σύγχρονη βιοπαθολογία και μοριακή βιολογία

2017: ανάπτυξη των IN VIVO εφαρμογών πυρηνικής ιατρικής που πραγματοποιούνται με την χρήση γ camera

2019: ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής ProMiSi σε συνεργασία με την MedLab (Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας & Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

2020: δημιουργία νέου διαγνωστικού κέντρου στην οδό Σταδίου 2 στα Ιωάννινα με εξειδίκευση στις υπερηχογραφικές εξετάσεις όλων των ειδών, στα έγχρωμα triplex αγγείων, και στον μαστό με δυνατότητα 3D ψηφιακής τομοσύνθεσης.

2021: δημιουργία και λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης ψηφιακής δικτυακής υπηρεσίας cloud pacs του διαγνωστικού κέντρου. Με την χρήση της υπηρεσίας ο εξεταζόμενος και ο κλινικός ιατρός έχει πρόσβαση στις εξετάσεις που τον αφορούν.

 

Μία νέα υπηρεσία μας είναι αυτό το Κέντρο Ενημέρωσης που απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και στον γενικό πληθυσμό με συνεχόμενη ενημέρωση για ιατρικά θέματα αλλά και τις υπηρεσίες υγείας των διαγνωστικών κέντρων μας.