Στο εργαστήριό μας, το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο από κάθε άποψη πρότυπο διαγνωστικό κέντρο.

Στόχος μας ήταν η άμεση εξυπηρέτηση τακτικών και επειγόντων περιστατικών με παροχή υψηλής ποιότητας διαγνωστικών εξετάσεων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις εξετάσεις πρόληψης.

Σήμερα μετά από 15 χρόνια προσπάθειας και εξέλιξης πιστεύουμε ότι πετυχαίνουμε το στόχο μας. Το όραμα μας δεν τελειώνει. Παίρνοντας δύναμη από τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, συνεχίζουμε να δημιουργούμε.

Σημαντικοί σταθμοί σε αυτή την προσπάθεια είναι:

2006: χρήση τεχνολογιών αιχμής και εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών παγκοσμίως σε όλο το φάσμα της ακτινοδιαγνωστικής

2014: ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση στη σύγχρονη βιοπαθολογία και μοριακή βιολογία

2017: ανάπτυξη των IN VIVO εφαρμογών πυρηνικής ιατρικής που πραγματοποιούνται με την χρήση γ camera

2019: ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής ProMiSi σε συνεργασία με την MedLab (Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας & Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

2020: δημιουργία νέου διαγνωστικού κέντρου στην οδό Σταδίου 2 στα Ιωάννινα με εξειδίκευση στις υπερηχογραφικές εξετάσεις όλων των ειδών, στα έγχρωμα triplex αγγείων, και στον μαστό με δυνατότητα 3D ψηφιακής τομοσύνθεσης.

2021: δημιουργία και λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης ψηφιακής δικτυακής υπηρεσίας cloud pacs του διαγνωστικού κέντρου. Με την χρήση της υπηρεσίας ο εξεταζόμενος και ο κλινικός ιατρός έχει πρόσβαση στις εξετάσεις που τον αφορούν.

 

Μία νέα υπηρεσία μας είναι αυτό το Κέντρο Ενημέρωσης που απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και στον γενικό πληθυσμό με συνεχόμενη ενημέρωση για ιατρικά θέματα αλλά και τις υπηρεσίες υγείας των διαγνωστικών κέντρων μας.

 

Ξεκίνησε να λειτουργεί η νέα υπερσύγχρονη ψηφιακή δικτυακή υπηρεσία cloud pacs του διαγνωστικού κέντρου Ιπποκράτειο Ιωαννίνων.
Με την χρήση της υπηρεσίας ο εξεταζόμενος και ο κλινικός ιατρός θα έχει πρόσβαση στις εξετάσεις που τον αφορούν.
Η είσοδος στην υπηρεσία γίνεται μέσα από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης (Safari, Chrome, Firefox, Edge κτλ) σε οποιονδήποτε σταθερό ή φορητό υπολογιστή (Mac/PC), tablet (iOS/Android) ή smartphone (iOS/Android) ή στην SMART TV.

 

 

Το ProMiSi είναι ένα έργο (κωδικός ΗΠ1ΑΒ-00185) χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος "ΗΠΕΙΡΟΣ" 2014-2020 με σκοπό την ανάπτυξη μίας υπηρεσίας για την ανάλυση εικόνων απεικόνισης μαγνητικού συντονισμού και την εξαγωγή πληροφοριών για την εξέλιξη της νόσου της πολλαπλής σκλήρυνσης.

 

Στόχος είναι να επιτρέψει σε νευρολόγους, ακτινολόγους, κλινικούς ερευνητές και διαγνωστικά κέντρα να εξάγουν αξιόπιστες και αντικειμενικές ποσοτικές μετρήσεις από εικόνες μαγνητικής τομογραφίας και θα τους οδηγήσει έγκαιρα και ασφαλέστερα στην λήψη απόφασης σχετικά με

- την εκτίμηση του σταδίου της νόσου

- την παρακολούθηση της εξέλιξης της πολλαπλής σκλήρυνσης

- την αξιολόγηση της θεραπευτικής αγωγής και κατά επέκταση την εξατομικευμένη διαχείριση του ατόμου με πολλαπλή σκλήρυνση

Οι δυνατότητες αυτές σε πρώιμο στάδιο συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής του αθενούς.

 

Φορείς του παρόντος επιχειρηματικού σχεδίου είναι το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (συντονιστής) και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το οποίο συμμετέχει με την Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας & Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων – MedLab και την Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε εδώ: ProMiSi

 

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651064666, 2651064626 (υπεύθυνος Βλάχος Κωνσταντίνος) ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το νέο ψηφιακό 3D CBCT - Πανοραμικό - Κεφαλομετρικό NewTom GiANO HR PROFESSIONAL.


Το νέο ψηφιακό 3D NewTom GiANO HR PROFESSIONAL με διαστάσεις απεικονιζόμενου πεδίου 16Χ18cm δίνει την δυνατότητα για:

 

- ψηφιακή πανοραμική έως 11 ακτινογραφικών εικόνων σε μια λήψη

 

- ψηφιακή κεφαλομετρική

 

- CBCT με άψογη δισδιάστατη και τρισδιάστατη απεικόνιση των γνάθων, των κραταφογναθικών αρθρώσεων και των ιγμορείων άντρων (με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση και μέγιστη ακρίβεια, σε συνδυασμό με την ελάχιστη δόση ακτινοβολίας)

 

- άψογη δισδιάστατη και τρισδιάστατη απεικόνιση των λιθοειδών, των έσω ακουστικών πόρων και των ακουστικών οσταρίων (με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση και μέγιστη ακρίβεια, σε συνδυασμό με την ελάχιστη δόση ακτινοβολίας)

 

- εύκολη επεξαργασία (στο εξειδικευμένο software που συνοδεύει την εξέταση) των παραγόμενων εικόνων από τον οδοντίατρο, τον γναθοχειρουργό, τον ωτορινολαρυγγολόγο ή άλλο επαγγελματία υγείας για οποιαδήποτε περαιτέρω προσθετική ή άλλη εργασία

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε εδώ: NewTom GiANO HR PRO

 

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2651064666, 2651064626 (υπεύθυνος Βλάχος Κωνσταντίνος) ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 26, 27 ΚΑΙ 28 ΜΑΪΟΥ 2022

 

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, τα Πολυϊατρεία και οι Κλινικοεργαστηριακοί ιατροί κινδυνεύουμε με λουκέτο από τον ΕΟΠΥΥ!
Οι αναγραφόμενες αμοιβές στα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ είναι εικονικές και δεν καταβάλλονται στο σύνολό τους!!!


Ο ΕΟΠΥΥ δημεύει άδικα και αυταρχικά το 70% των εσόδων μας, τινάζει στον αέρα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και οδηγεί τους Έλληνες επιστήμονες είτε στην οικονομική εξαθλίωση, είτε στις αγορές του εξωτερικού.
Επί της ουσίας, τα Διαγνωστικά Εργαστήρια, τα Πολυϊατρεία και οι Κλινικοεργαστηριακοί γιατροί πληρώνουμε τις εξετάσεις που διενεργούν οι ασφαλισμένοι και φορτωνόμεθα διαρκώς με χρέη από τον ΕΟΠΥΥ.


Ως πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας προς την οικονομική αφαίμαξη που ο ΕΟΠΥΥ μας υποβάλλει τα τελευταία 10 χρόνια, κλείνουμε 3 μέρες τα διαγνωστικά εργαστήρια, τα πολυϊατρεία και τα κλινικοεργαστηριακά μας ιατρεία!


Δεν ζητάμε να πληρώνουν οι ασθενείς τις εξετάσεις τους!


Ζητάμε να τις πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ ως οφείλει και όχι εμείς!!!
Ζητάμε την επαρκή χρηματοδότηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας!
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον αφανισμό μας! Υγεία χωρίς γιατρούς δεν γίνεται!

TO ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 26, 27 ΚΑΙ 28 ΜΑΪΟΥ 2022